"Bizalom. Minőség. Megoldás."

Ügyfeleink elégedettsége, eredményeink biztosítéka. Saját ügyünknek tekintjük megbízásainkat, átéljük a feladat fontosságát, azonosulunk a kihívással, felelősséget vállalunk a döntésben.

Személyes értékeink, szakmai céljainkká válnak, amelyek motiválttá és elkötelezetté erősítenek minket. Töretlenül ragaszkodunk a kiemelkedő teljesítmény, a lojalitás és a megoldások igényéhez.

Hiszünk abban, hogy a jog, nem pusztán szabály, hanem a számtalan élethelyzet változatos és színes kelléke, a bölcsesség és a kitartás eszköze.

Megbízásainkat a legmagasabb nemzetközi és hazai szakmai igények szerint teljesítjük, kollégáink széles látókörű, számos jogterületen átívelő tudással, szakmai tapasztalataikat célszerűen összekapcsoló, megoldásra törekvő szemlélettel rendelkeznek.

Irodánk amerikai üzleti és jogi tapasztalatait alkalmazva, különös hangsúlyt fektet a vállalatok, ezen belül a kis- és középvállalatok, valamint a startup-ok részére nyújtott komplex és innovatív jogi, valamint üzleti szolgáltatásokra.

Ügyvédi és jogi szolgáltatásainkat angol, német, orosz, ukrán nyelveken biztosítjuk Ügyfeleink és Partnereink számára.

Ügyvédi Irodánk vállalati stratégia, szervezetfejlesztés, pénzügy- adó- számvitel, valamint jog területeken a Nemzeti Fejlesztési Ügynökség által regisztrált tanácsadó.

Név (kötelező)

Email cím (kötelező)

Telefonszám (minta: 06201234567 - kötelező)

Tárgy (kötelező)

Üzenet
500

Másolja a kódot az alábbi mezőbe
captcha